перейти до основного тексту

Усунення неполадок -Підключення вручну-

Відображається повідомлення «Маршрутиз. безпровод. мережі, ім'я мережі (SSID) якого ви ввели, не виявлено.»

1. Перевірка 1 Маршрутизатор безпроводової мережі ввімкнуто?

Якщо його уже ввімкнено, вимкніть, а потім увімкніть знову.

Не переходьте до наступного вікна цього посібника, доки живлення не буде ввімкнено. Підключення до маршрутизатора безпроводової мережі буде тимчасово вимкнуто.

Перевірте зазначене вище й торкніться кнопки OK.

Після цього поверніться на попередню сторінку, введіть правильне ім'я мережі (SSID) на екрані принтера, а потім торкніться кнопки OK.

2. Перевірка 2 Чи встановлено маршрутизатор безпроводової мережі та принтер на відкритому просторі, де можливий безпроводовий зв’язок?

3. Перевірка 3 Перевірте ім'я мережі (SSID) маршрутизатора безпроводової мережі, звертаючи увагу на регістр.

Імена мереж (SSID) можуть відрізнятися на частотах 5 ГГц і 2,4 ГГц. Вони можуть також відрізнятися, якщо вибрано протокол безпеки WPA3, не задано жодного або встановлено WPA/WPA2.

Запишіть або запам'ятайте ім'я мережі (SSID) на маршрутизаторі безпроводової мережі, а потім перевірте ім'я, звертаючи увагу на регістр.

Перевірте зазначене вище й торкніться кнопки OK.

Після цього поверніться на попередню сторінку, введіть правильне ім'я мережі (SSID) на екрані принтера, а потім торкніться кнопки OK.

Якщо маршрутизатор безпроводової мережі все ще не виявлено

1. Перевірка 4 Перевірте параметри маршрутизатора безпроводової мережі.

Принтер не підтримує WEP, WPA-PSK (TKIP) і WPA2-PSK (TKIP). Рекомендовано встановити протокол безпеки WPA2-PSK (AES) або WPA3-SAE (AES) на маршрутизаторі безпроводової мережі з міркувань безпеки.

2. Перевірка 5 Використовуйте Wi-Fi Connection Assistant, щоб вирішити проблему.

Визначте стан мережі та відновіть підключення до неї за допомогою Wi-Fi Connection Assistant.

Ви можете завантажити програму Wi-Fi Connection Assistant за наведеним нижче посиланням і встановити її на своєму комп'ютері.

Щоб отримати докладні відомості про Wi-Fi Connection Assistant, див. зазначені нижче розділи.

Windows

macOS

3. Після завершення відновлення продовжуйте настроювання відповідно до середовища вашої ОС.

Повернутися до програми