gå till huvudtexten

Så här återställer du enhetens nätverksinställningar till fabriksinställningar

Viktigt!

  • Observera att alla enhetens nätverksinställningar raderas vid en initiering och att det inte är säkert att du kan skriva ut eller scanna från en dator i nätverket när du har gjort en initiering. För att använda enheten via nätverket ska du konfigurera enheten enligt instruktionerna på vår webbplats.

Påbörja nätverksinställningarna genom att använda manöverpanelen på enheten.

Återställ inställning