přejít k hlavnímu textu

Obnovit nastavení

Vyberte tuto položku nastavení v nabídce Nastavení zařízení (Device settings) v okně Nastavení (Settings).

U nastavení můžete obnovit výchozí hodnoty.

  • Pouze nastavení webové služby (Web service setup only)

    Obnoví výchozí hodnoty nastavení webové služby.

  • Pouze nastavení sítě LAN (LAN settings only)

    Použije výchozí hodnotu nastavení sítě LAN.

  • Pouze nastavení (Settings only)

    Vrátí nastavení, např. velikost papíru, typ média, kvalitu tisku a další položky nastavení, na výchozí hodnotu.

  • Obnovit vše (Reset all)

    Vrátí veškerá nastavení, která jste provedli na tiskárně, na výchozí hodnoty. Inicializuje se heslo správce zadané pro tiskárnu.