przejdź do tekstu głównego

Resetuj ustawienie

Ta pozycja jest wyświetlana po wybraniu opcji Ustawienia urządzenia (Printer settings) z listy Różne ustawienia (Various settings) na ekranie POCZĄTEK.

Można przywrócić ustawieniom wartości domyślne.

Ważne

  • Hasło administratora jest wymagane do zmiany ustawień, jeśli zostało ono włączone w celu zmiany ustawień na panelu operacyjnym przy użyciu hasła administratora.

  • Tylko konfiguracja usługi WWW (Web service setup only)

    Powoduje przywrócenie domyślnych ustawień usługi WWW.

  • Tylko ustawienia LAN (LAN settings only)

    Umożliwia przywracanie domyślnych ustawień sieci LAN.

  • Tylko ustawienia (Settings only)

    Powoduje przywrócenie ustawień domyślnych, np. rozmiaru papieru, typu nośnika i innych. Nie są przywracane ustawienia domyślne sieci LAN.

  • Resetuj wszystko (Reset all)

    Przywraca domyślne wartości wszystkich ustawień wprowadzonych w drukarce. Hasło administratora określone dla drukarki jest inicjowane.