Resetuj ustawienia
Ten element ustawień można wybrać w obszarze Ustawienia urządzenia (Device settings) w menu Ustawienia (Settings).
Można przywrócić ustawieniom wartości domyślne.
Ważne
-
Do zmiany tych ustawień może być wymagane hasło administratora.
-
Tylko konfiguracja usługi WWW (Web service setup only)
Powoduje przywrócenie domyślnych ustawień usługi WWW.
-
Tylko ustawienia LAN (LAN settings only)
Umożliwia przywracanie domyślnych ustawień sieci LAN.
-
Tylko ustawienia (Settings only)
Powoduje przywrócenie ustawień domyślnych, np. rozmiaru papieru, typu nośnika i innych.
-
Resetuj wszystko (Reset all)
Przywraca domyślne wartości wszystkich ustawień wprowadzonych w drukarce. Dla hasła administratora również zostaje przywrócone ustawienie domyślne.

